Η εταιρία μας
Το όνομα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι συνυφασμένο με το "καλό - ποιοτικό έπιπλο"εδώ και 35 χρόνια.

Το όνομα μας χαρακτηρίζεται από στιλ, άποψη, υψηλή ποιότητα και πάνω από όλα δημιουργία. Αυτά τα χαρακτηριστικά αποτέλεσαν πάντοτε και θα συνεχίσουν να αποτελούν τον κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας μας στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία των επίπλων της εταιρείας μας.
Οι ολοκληρωμένες προτάσεις σε έπιπλα καλύπτουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις για ένα απόλυτα λειτουργικό και άψογο αποτέλεσμα στο χώρο σας. Παράλληλα σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές, κατασκευάζουμε "ειδικά έπιπλα"και αναλαμβάνουμε την μελέτη για την διαμόρφωση των δικών σας χώρων. Οι ήδη μεγάλη συλλογή μας σε μοναδικά κομμάτια, με έπιπλα κλασσικά, μοντέρνα, άνετα, λειτουργικά και πάνω απ' όλα ποιοτικά που αρμόζουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και στον σημερινό τρόπο ζωής. Δημιουργίες πρωτοποριακές, μοναδικές σε στιλ και ποιότητα από τους πιο σύγχρονους δημιουργούς επίπλων του εξωτερικού και μη. Προτάσεις που θα αναδείξουν όχι μόνο τον χαρακτήρα του χώρου αλλά και αυτών που τον κατοικούν.


Η εταιρεία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της, έχει δημιουργήσει υποκαταστήματα στην πόλη της Σπάρτης και της Τρίπολης. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει τις λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Η εμπειρία 30 χρόνων, η διάθεση μας να δημιουργήσουμε μαζί τον χώρο σας, η αξιοπιστία του ονόματος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και η μεγαλύτερη συλλογή κλασικών και μοντέρνων επίπλων παραμένει πάντα στη διάθεση σας.

Μπορείτε να περάσετε απο την έκθεσή μας η να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί τα έπιπλα σας...

Κατάστημα: Νέα Είσοδος Καλαμάτας (Ηρώων Πολυτεχνείου), τηλ.: 27210 81881.